Uppdatering 1.189 - 2020-10-14

Emess

CM
Forumpersonal
FoE-teamet
Community Manager

Kära Kungar och Drottningar,

Uppdateringen till version 1.189 är planerad till 14 oktober. Detta medför att våra servrar kommer att vara otillgängliga under en kort tid. Vi ber om ursäkt för eventuella problem och olägenheter det medför.

En detaljerad beskrivning av denna uppdatering kan ni se här nedan:
Buggfixar

  • Det fanns ett sällsynt problem som gjorde att ranking-poängen i sociala listorna kunde visas som minus.
  • Meddelanden skrivna i mobil som innehåller emojis kunde orsaka att flera radbrytningar skapades i webb-chatten. Detta är åtgärdat.
  • Det fanns ett problem med att när man skrev tecknet * i mottagarlistan för ett nytt meddelande, kunde det orsaka att tecken fördubblades i inskrivningsfältet.
  • Genvägen att klicka på "C" fungerade för att öppna Meddelandecentrum, men inte att stänga. Detta ska nu fungera.
  • Vi har åtgärdat ett problem som gjorde det omöjligt att motivera Tigernästet
  • Det gick ibland inte att bidra med medaljer till skattkammaren om man hade fler medaljer än vad antalet tecken tillät i fältet. Detta är åtgärdat.
Mobila enheter

Denna sektion är dedikerad till de ändringar och justeringar i denna uppdatering som bara gäller mobilversionen av spelet, och inte påverkar webbläsarversionen. Observera att det är upp till appbutikerna (Google Play och App Store) när denna uppdatering rullas ut, så det kan dröja någon dag efter att webbläsarversionen släpps innan den dyker upp på din enhet!
  • Ikonerna för Meddelandecentrum och Chatt kunde byta plats efter man varit inne på andra delar i spelet, t.ex. bosättningar, IE, osv.
  • Vi har åtgärdat ett problem där Mobil-chatten stängdes när man tryckte en aning nedanför eller mellan flikarna.
  • Vi har åtgärdat ett problem där ikonen Favorit inte uppdaterades efter att ha markerat rutan Favorit i Meddelandecentrum.
  • Vi har åtgärdat ett problem där händelser på 2-filig väg inte visades i städer med bara en 2-filig väg.
Under tiden jobbar vårt spelutvecklings-team med nya funktioner och event! Kolla in vår Betaserver för att hålla dig uppdaterad med det senaste nytt!
Dela gärna med er av er feedback nedan!

Tack för att du spelar Forge of Empires!
Vänligen,
Ditt Forge of Empires-team
 

Suboko

New Member
Men för fnnnnn, ta och se till att radbryt hanteras på samma sätt i app och Web nån gång så allt slipper hamna på samma rad när det skrivs på webben och läses i appen.
En massa små skitfixar, men de som verkligen behöver göras gör man inget åt.
 

Emess

CM
Forumpersonal
FoE-teamet
Community Manager
Men för fnnnnn, ta och se till att radbryt hanteras på samma sätt i app och Web nån gång så allt slipper hamna på samma rad när det skrivs på webben och läses i appen.
En massa små skitfixar, men de som verkligen behöver göras gör man inget åt.
Hej!
Skulle du kunna skicka ett ärende till supporten för detta? Gärna också med två bilder för jämförelse. Det vore super i så fall :)